Què és?

Els requisits mínims que han de complir els cellers interessats en formar part del grup són els següents:

Vinya: les vinyes han de ser propietat del centre inscrit, conreades directament per la pròpia empresa, cedides a tercers en parceria o que no sent-ne propietària són conreades per ella o per altri per compte seva sota contracte.

Celler: consta de tota construcció que inclogui l’utillatge i espai suficient per a poder elaborar el vi, envellir-lo i criar-lo. Només s’empara el vi elaborat en el propi celler a partir de raïm de les pròpies vinyes.

Masia: element antropològic de primer ordre, es defineix com la unitat habitable amb capacitat suficient per permetre viure-hi. Estarà diferenciada del celler tot i que podrà incloure elements per a la producció de vi respectant sempre la seva vocació de lloc habitable, llar o casa.

El consorci té establert un plec de condicions bàsiques per utilitzar el segell que recull les característiques de les infraestructures i dels productes. Consulta de la Documentació de Presentació de VCM, envii un correu a Esta dirección de correo electrónico está protegida contra los robots de spam, necesita tener Javascript activado para poder verla

Les condicions econòmiques dels integrants del grup són de dos tipus, per un cantó hi ha una quota mensual fixa i per altra banda una aportació variable per la compra de segells de la marca.

 

 
El segell de qualitat
Els vins de qualitat més genuïns, honestos i de referència.

El Segell de Qualitat VINYA-CELLER-MASIA garanteix, dignifica i diferencia els cellers i els millors vins de les masies que fan tot el procés de l’elaboració del vi, des de la vinya fins a la comercialització amb la seva marca.

VINYA-CELLER-MASIA és una iniciativa oberta a tots els cellers que han respectat l’estructura d’elaboració tradicional autentificada i recolzada per BUREAU VERITAS, empresa de certificació de reconeguda solvència i prestigi.

VINYA-CELLER-MASIA vincula els tres elements bàsics de l’elaboració del vi en les nostres contrades des de temps immemorials:

Vinya: Un mar de ceps conreats amb passió per aquells que volem obtenir un bon vi, que són de la pròpia masia i proveeixen el raïm que és la base dels vins a emparar.

Celler: La cuina del procés, on l’amor i la cura en l’elaboració ens asseguren uns òptims resultats. Només s’empara el vi elaborat en el propi celler a partir de raïm de les pròpies vinyes.

Masia: Com a unitat de producció que ho engloba tot, vinyes, celler i factor humà, és un element antropològic de primer ordre de la nostra cultura i que a VINYA-CELLER-MASIA manté la seva vocació de lloc habitable.llar o casa.

El segell VINYA-CELLER-MASIA Certifica la procedència i traçabilitat dels vins emparats, vins de referència, que us parlen de contrades ben definides i concretes i ens garanteix un autentic lligam entre el vi i el pagès i una qualitat contrastada i ajustada a allò que s’ofereix.Gaudiu amb delit i mesura d’aquests vins producte de la fermentació natural del suc del fruit de la vinya, n’obtindreu un plaer subtil i refinat.

 
Carta de compromís
 
Consorci Vinya Celler Masia
Oficina Avda. del Garraf, 6-1er B
08720 Vilafranca del Penedès (BCN, Spain)
2011 Vinya Celler Masia. Tots els drets reservats.  |  Sobre Vinya Celler Masia  |  Mapa del web  |  Últimes Notícies  |  Avís Legal