Avís Legal
CONDICIONS D’ÚS
En compliment de la Llei 34/2002, d’11 de juliol, de serveis de la societat de la informació i de comerç electrònic,Consorci Vinya Celler Masia l’informa que és titular dels llocs web: www.vinyacellermasia.net D’acord amb l’exigència de l’article 10 de l’esmentada Llei, Consorci Vinya Celler Masia notifica les dades següents: el titular d’aquesta pàgina web és Consorci Vinya Celler Masia, amb CIF G-60090735 i domicili social a Consorci Vinya Celler Masia ; Can Suriol del Castell de Grabuac, 08736 Font-Rubi ( Barcelona), L’adreça de correu electrònic de contacte amb l’empresa és Esta dirección de correo electrónico está protegida contra los robots de spam, necesita tener Javascript activado para poder verla
 
USUARI I RÈGIM DE RESPONSABILITATS
La navegació per, accés a i ús dels llocs web de Consorci Vinya Celler Masia atorga la condició d’usuari, per la qual s’accepten, en navegar per la pàgina de Consorci Vinya Celler Masia, totes les condicions d’ús que s’estableixen aquí sense perjudicar l’aplicació de la corresponent normativa d’obligat compliment legal segons el cas.
La pàgina web de Consorci Vinya Celler Masia proporcionen gran diversitat d’informació, serveis i dades. L’usuari assumeix la seva responsabilitat en l’ús correcte dels llocs web. Aquesta responsabilitat s’estendrà a:
La veracitat i licitud de les informacions aportades per l’usuari als formularis emesos per Consorci Vinya Celler Masia per accedir a determinats continguts o serveis oferts per la web.
L’ús de la informació, serveis i dades oferts per Consorci Vinya Celler Masia contra les disposicions d’aquestes condicions, la Llei, la moral, els bons costums o l’ordre públic o que, en qualsevol altre cas, puguin suposar lesió dels drets de tercers o del funcionament dels llocs web.
 
POLÍTICA D’ENLLAÇOS I EXEMPCIONS DE RESPONSABILITAT
Consorci Vinya Celler Masia no es fa responsable del contingut de les pàgines web a les quals pugui accedir l’usuari a través dels enllaços establerts als seus llocs web i declara que en cap cas examinarà ni exercitarà cap tipus de control sobre el contingut d’altres pàgines de la xarxa.
Així mateix, tampoc garanteix la disponibilitat tècnica, exactitud, veracitat, validesa o legalitat de pàgines alienes a la seva propietat a les qual es pugui accedir a través dels enllaços.
Consorci Vinya Celler Masia declara que ha adoptat totes les mesures necessàries per evitar qualsevol dany que pugui derivar-se de la navegació per les seves pàgines web. En conseqüència, Consorci Vinya Celler Masia no es fa responsable, en cap cas, dels eventuals danys que pugui sofrir l’usuari a causa de la navegació per Internet.
 
MODIFICACIONS
Consorci Vinya Celler Masia es reserva el dret a realitzar les modificacions que consideri oportunes, sense avís previ, al contingut dels seus llocs web, tant pel que fa als continguts dels llocs web com per les seves condicions d’ús o per les condicions generals de contractació. Aquestes modificacions podran realitzar-se, a través dels seus llocs web, de qualsevol forma admissible en dret i seran d’obligat compliment durant el temps que estiguin publicades a la web i fins que no siguin modificades per d’altres de posteriors.
 
Consorci Vinya Celler Masia
Oficina Avda. del Garraf, 6-1er B
08720 Vilafranca del Penedès (BCN, Spain)
2011 Vinya Celler Masia. Tots els drets reservats.  |  Sobre Vinya Celler Masia  |  Mapa del web  |  Últimes Notícies  |  Avís Legal