Vè Concurs Vinya Celler Masia
 Vè Concurs Vinya Celler Masia

Vins de collita pròpia dels països catalans
 

Torna un any més el concurs Vinya Celler Masia. Un concurs únic que reuneix aficionats amateurs i professionals del vi a l’entorn dels vins catalans més personals.

En la seva cinquena edició, el concurs de vins de collita pròpia dels Països Catalans és una competició diferent, amb un plantejament únic respecte altres concursos ja que són els propis aficionats els que s’inscriuen com a jutges per tastar i puntuar els vins.

El concurs


Hi participen vins de cellers de l’àmbit lingüístic català que conreen les seves pròpies vinyes, elaboren en el seu celler i comercialitzen sota la seva pròpia marca, amb produccions inferiors a 500.000 ampolles. 

Un punt de trobada únic i irrepetible on l'elaboració pròpia i la tradició de viticultors-elaboradors arribarà a les llars dels jutges participants i als restaurants col·laboradors on es faran tastos en grup dels vins presentats. 

Un concurs que no pretén buscar medalles ni exaltar gurus, sinó que busca el reconeixement del públic final, d’aquell qui acabarà efectivament consumint i comprant vi català. 

La participació de Cellers i de Jutges s'ha anat incrementant contínuament des de la primera edició, confirmant una vegada més la bona acollida d’apostes com aquesta en el sector del vi català, que ajuden a la difusió i promoció de vins de qualitat de casa nostra.

Participació


Cada jutge inscrit rep a casa 6 ampolles de vi amb una fitxa normalitzada de tast. De forma particular o en grup puntuarà els vins a través d’internet a la plataforma web del concurs (www.vinyacellermasia.net).  

El 15 d'octubre serà la data màxima per a recopilar les puntuacions, obtenint com a resultat 5 vins guanyadors del concurs. 

L’entrega de premis reunirà el 8 de novembre a tots els participants, Jutges i Cellers, en un acte que posarà el punt final a l’ edició 2014 del concurs. 

Restaurants


Com a novetat d'aquesta edició, els restaurants col·laboradors podran incorporar als seus menús un  "Joc de Vins VCM".  Els jutges gaudiran així del maridatge i alhora del tast crític i festiu dels vins de collita pròpia. 

Col·laboració


Vinum Nature i Ecomundis Editorial com a plataformes de comunicació recolzen aquesta iniciativa i col·laboren amb VCM per tal de posar en valor i reconèixer la labor dels viticultors les viticultores i els seus cellers. 

Més informació: Júlia Casals: 937 776 051  ·  Esta dirección de correo electrónico está protegida contra los robots de spam, necesita tener Javascript activado para poder verla

 

Per més informació: www.vinyacellermasia.net
 Torna un any més el concurs Vinya Celler Masia. Un concurs únic que reuneix aficionats amateurs i professionals del vi a l’entorn dels vins catalans més personals.
 
< Anterior   Siguiente >
Consorci Vinya Celler Masia
Oficina Avda. del Garraf, 6-1er B
08720 Vilafranca del Penedès (BCN, Spain)
2011 Vinya Celler Masia. Tots els drets reservats.  |  Sobre Vinya Celler Masia  |  Mapa del web  |  Últimes Notícies  |  Avís Legal