Lliurament de premis del Vè Concurs Vinya Celler Masia


El proper 23 de gener en el Palau Robert de Barcelona tindrà lloc l’acte de lliurament dels premis del Vè Concurs Vinya Celler Masia.
Esdeveniment en el qual es donaran cita tots els jutges participants i  els elaboradors que han fet possible aquest concurs. 

En aquest acte es desvetllaran els noms dels vins guardonats d’aquesta cinquena edició que posa en valor els vins de cellers de l’àmbit lingüístic català que conreen les seves pròpies vinyes, elaboren en el seu celler i comercialitzen sota la seva pròpia marca, amb produccions inferiors a 500.000 ampolles.  

La Fundació Privada Mas Albornà ha estat l’empresa escollida un any mes per a les operacions logístiques de preparació i lliurament dels lots. 

L’associació Vinya Celler Masia també aprofitarà l’avinentesa per transmetre la importància que han tingut i tenen les famílies de viticultors-elaboradors, tant en el passat com en el present, per tal de consolidar el sector vitivinícola català tal i com avui l’entenem.

  

L’acte es celebrarà el divendres dia 23 de gener a les 19h al Palau Robert. (Passeig de Gràcia nº 107, Barcelona).

  

Celler col·laboradors 2014:

 

Celler Parató, Caves Bolet, Cellers de Can Suriol del Castell de Grabuac, Mas Comtal, Celler Vila-Corona, Celler Mas Foraster, Gramona, Celler Can Sais, Celler Lluís Vich Sastre, Celler Carles Andreu, Celler Vega de Ribes, Hort de Sant Patrici.

  

Consorci Vinya Celler Masia

 
 
Siguiente >
Consorci Vinya Celler Masia
Oficina Avda. del Garraf, 6-1er B
08720 Vilafranca del Penedès (BCN, Spain)
2011 Vinya Celler Masia. Tots els drets reservats.  |  Sobre Vinya Celler Masia  |  Mapa del web  |  Últimes Notícies  |  Avís Legal